Antena 3 Externe Inundaţii în Marea Britanie: Premierul Cameron va vizita zonele afectate din nordul Angliei

Inundaţii în Marea Britanie: Premierul Cameron va vizita zonele afectate din nordul Angliei

28 Dec 2015   •   08:26
Inundaţii în Marea Britanie: Premierul Cameron va vizita zonele afectate din nordul Angliei Foto:facebook.com/DavidCameronOfficial

Premierul britanic David Cameron urmează să viziteze zonele afectate de inundațiile fără precedent din nordul Angliei, în contextul în care ploile abundente vor continua și în această săptămână, relatează luni DPA, citând Press Association.
Râurile din York, Leeds și Manchester s-au revărsat, iar pentru operațiunile de evacuare a populației sinistrate a fost mobilizat personal militar suplimentar.

Poliția din West Yorkshire a declarat că este vorba de 'cele mai grave inundații din ultimii 70 de ani' din această zonă.

Agenția pentru mediu britanică a emis până acum 24 de avertismente de inundații grave, ceea ce înseamnă că există un pericol pentru viața localnicilor, pentru nord-estul Angliei și alte trei pentru zona de nord-vest.

Circa 200 de alte avertismente sunt în vigoare în nordul Angliei, precum și în Midlands și părți din Țara Galilor. În nordul Angliei, mii de locuințe au rămas fără energie electrică din cauza intemperiilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close