Antena 3 CNN Externe Inundațiile fac victime în Italia. Un om a murit, iar cinci persoane au fost recuperate de salvatori dintr-un copac

Inundațiile fac victime în Italia. Un om a murit, iar cinci persoane au fost recuperate de salvatori dintr-un copac

Italia este lovită de inuntații masive. Autoritățile au anunțat că un om și-a pierdut viața, iar cinci persoane au fost recuperate de echipajele de intervenție dintr-un copac.

Inundațiile fac victime în Italia. Un om a murit, iar cinci persoane au fost recuperate de salvatori dintr-un copac
Sursa foto: Sardegnalive.net
de Cerasela Stafie    |    15 Noi 2021   •   16:38

Vremea rea a afectat mai multe zone din insula italiană Sardinia. Un bărbat a fost găsit mort, după ce a fost luat de ape.

Omul era mai în vârstă și, inițial, viiturile l-au blocat în mașină. Când a reușit să iasă, a fost luat de curenți. Trupul neînsuflețit a fost găsit a fost găsit de pompieri în scurt timp.

Echipele de salvatori au fost nevoite să intervină în nu mai puțin de 50 de cazuri, pentru evacuarea apei, pentru salvarea unor oameni și oferirea asistenței persoanelor blocate în case.

Un elicopter al pompierilor a salvat cinci oameni care s-au adăpostit de viituri într-un copac, în regiunea La Villa San Pietro, localitatea „Su Lilloni”, scrie Sardegnalive.net.

Tot în această zonă, patru vânători au rămas blocați, după creșterea nivelului unui râu. Forțele de intervenție au demarat operațiuni de recuperare a acestora și au reușit să-i aducă în zone sigure.

×
Subiecte în articol: Italia inundatii viituri deces
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close