Antena 3 CNN Externe Învestitura lui Donald Trump, umbrită de proteste. Zeci de personalități şi-au exprimat îngrijorarea faţă de viitorul SUA

Învestitura lui Donald Trump, umbrită de proteste. Zeci de personalități şi-au exprimat îngrijorarea faţă de viitorul SUA

Învestitura lui Donald Trump, umbrită de proteste. Zeci de personalități şi-au exprimat îngrijorarea faţă de viitorul SUA
Sursa foto: Foto: Facebook.Donald Trump
20 Ian 2017   •   08:20

Ceremonia de învestitură a lui Donald Trump nu este motiv de bucurie pentru mulţi dintre americani. Aseară, mii de oameni, printre care şi foarte multe personalităţi, au participat la New York la o manifestație împotriva preşedintelui ales.

Mii de oamenii şi-au manifestat nemulţumirea faţă de viitorul preşedinte chiar în faţa Turnului Trump din Manhattan. Alături de ei au stat şi zeci de personalităţi.

Regizor Michael Moore a fost şi el prezent şi a ţinut un discurs lung prin care şi-a exprimat îngrijorarea faţă de viitorul ţării.

”Suntem într-un moment foarte periculos din istorie, în care un narcisist ticălos şi sociopat este în Biroul Oval. Este un moment foarte periculos”, a spus regizorul Michael Moore.

Actorul Alec Baldwin, cunoscut pentru interpretările sale satirice la adresa lui Trump a mai destins atmosfera şi a amuzat protestatarii.

Cu toate acestea, primarul oraşului a dorit să încurajeze new yorkezii şi le-a dat speranţa că au puterea de a schimba lucrurile.

”Va fi un tranfer paşnic de putere. Donald Trump va prelua puterea. Dar şi voi veţi avea putere!”, a spus Bill de Blasio.

Astăzi sunt aşteptate o serie de proteste în majoritatea statelor americane, iar cetăţenii nemulţumiţi ameninţă că nu se vor opri prea curând.

×
Subiecte în articol: Donald Trump
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close