x close

Ion Țiriac, decorat cu Crucea Ordinului de Merit al Ungariei, în rang de ofiţer. Distincția „i-a fost acordată în semn de preţuire al eforturilor sale depuse pentru tenisul maghiar”

08 Mai 2019   •   12:22
Ion Țiriac, decorat cu Crucea Ordinului de Merit al Ungariei, în rang de ofiţer. Distincția „i-a fost acordată în semn de preţuire al eforturilor sale depuse pentru tenisul maghiar” FOTO Facebook/Semjen Zsolt

Ion Țiriac a primit o importantă distincție din partea președintelui Ungariei, János Áder, la Parlamentul din Budapesta. 

Omul de afaceri și fostul tenismen a primit Crucea Ordinului de Merit al Ungariei în rang de ofiţer. 

“I-am înmânat Crucea Ordinului de Merit al Ungariei, în rang de ofiţer, lui Ion Ţiriac, tenismen de renume mondial, născut la Braşov şi care vorbeşte bine şi limba maghiară. Recunoaşterea de nivel înalt, oferit de către preşedintele republicii, i-a fost acordată în semn de preţuire al eforturilor sale depuse pentru tenisul maghiar şi pregătirea tinerilor jucători de tenis maghiari, respectiv pentru strădaniile sale în sporirea bunei reputaţii a Ungariei. Domnul Ţiriac a declarat, în cadrul ceremoniei: vede o oportunitate uriaşă în faptul că Ungaria a devenit o mare putere în domeniul sportiv şi doreşte să participe în mod activ la acest lucru. Îl salutăm printre noi!”, a transmis vicepremierul Zsolt Semjén, cel care i-a înmânat distincția, pe Facebook. 

La eveniment au fost prezenți și tenismenul Ilie Năstase și Nadia Comăneci.  

Citeşte mai multe despre:

Ion Tiriac omul de afaceri eveniment
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati