x close

Ipoteză ŞOCANTĂ şi dovezi EXPLOZIVE: Prinţesa Diana a fost asasinată în ambulanţă!

de L.D.    |    10 Oct 2012   •   17:19
Ipoteză ŞOCANTĂ şi dovezi EXPLOZIVE: Prinţesa Diana a fost asasinată în ambulanţă! 525 Foto: moxieq.com
Coperta Globe de săptămâna aceasta oferă o varietate de poveşti incredibile, dar nici una nu este mai şocantă decât noile dovezi explozibile care arată că Prinţesa Diana a fost ucisă în ambulanţa care a transportat-o la spital, scrie princess-diana-remembered.com.Prinţesa Diana era cu Dodi Fayed într-o maşină care era urmărită de paparazzi francezi, condusă de Henri Paul, atunci când au fost implicaţi într-un groaznic accident.

Povestea oficială a fost că nici Diana, nici Dodi nu purtau centurile de siguranţă, murind în urma rănilor grave suferite în accident.

Cu toate acestea, a existat o întreagă literatură dedicată teoriilor de conspiraţie potrivit cărora nici accidentul, nici moartea ocupanţilor nu ar fi fost, de fapt, accidentale.

O mulţime de plângeri au fost făcute către Serviciului Secret de Informaţii, atât pentru accident cât şi pentru decesele ulterioare. Împătimiţii conspiraţiei au considerat că oamenii de rang înalt ai familiei regale ar fi responsabili pentru ceea ce consideră a fi asasinarea Dianei.

Acum, GLOBE aduce noi dovezi la lumină, care poate vor rezolva odată pentru totdeauna acest caz.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati