Antena 3 CNN Externe Ea este Irina Hanses, românca stabilită în SUA, care va candida pentru funcţia de primar al celebrului Las Vegas

Ea este Irina Hanses, românca stabilită în SUA, care va candida pentru funcţia de primar al celebrului Las Vegas

O româncă stabilită în SUA și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar a oraşului Las Vegas. Irina Hanses are încredere că va ieși învingătoare.

Ea este Irina Hanses, românca stabilită în SUA, care va candida pentru funcţia de primar al celebrului Las Vegas
Sursa foto: Facebook/ Irina Hanses
de Roxana Mihăiescu    |    26 Oct 2023   •   14:01

Pe data de 21 septembrie, în cadrul unui eveniment de campanie la Henderson, românca în vârstă de 45 de ani și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar. 

Carol Goodman, actualul primar, a transmis că nu va mai candida pentru un nou mandat. 

Românca se declară conservatoare, iar platforma ei de campanie evidențiază transparența și responsabilitatea față de cetăţeni, notează KTNV.

„Irina crede că, sub conducerea ei, va putea crea o creștere economică durabilă în Las Vegas și va restabili încrederea poporului în oficialii aleși. S-a săturat de oameni care fac promisiuni goale pentru a fi aleși, ceea ce s-a transformat în inactivitate și mulțumire”, potrivit comunicatului în care își anunță candidatura la funcția de primar.

Citește și: Ea este Andreea, poliţista de frontieră medaliată la campionatele de judo şi campioană a MAI: "Cu multă muncă și ambiție"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Motto-ul ei de campanie este: ”Dacă ei nu o vor face, eu o voi face!”

În cursa alegerilor de anul viitor, Irina Hansen îi va avea contracandidați pe consiliera Victoria Seaman, fosta congresmană a SUA Shelley Berkley, antreprenoarea și asistenta medicală Donna Miller și femeia de afaceri locală Tera Anderson.

Cine este Irina Hanses

Irina s-a născut în România, în anul 1978, și a ales să plece în America, în 1998, pentru „scăpa de domnia opresivă a unui dictator comunist", spunea tânăra, în urmă cu ceva timp, într-un comunicat de presă.

Din 2005 se ocupă cu afaceri imobiliare, iar în urmă cu patru ani a înființat Prestige Salon and Spa. De asemenea, românca este membru al Asociației Agenților Imobiliari din Las Vegas, Asociației Naționale a Agenților Imobiliari și a Consiliului Residential Real Estate. 

×
Subiecte în articol: irina hanses romanca in sua Alegeri SUA
Parteneri
Hidroelectrica crește prețurile la energia electrică, pentru anumiți consumatori
x close