Antena 3 CNN Externe "Viața mea stă lângă mine, într-un sicriu închis". Irina, o ucraineancă, este văduvă la 25 de ani | Drama unui cuplu tânăr destrămat de război

"Viața mea stă lângă mine, într-un sicriu închis". Irina, o ucraineancă, este văduvă la 25 de ani | Drama unui cuplu tânăr destrămat de război

Victor Sușkov, ofițer al forțelor de apărare aeriană ucraineană în vârstă de 30 de ani, a fost ucis de ruși în timpul unei misiuni desfășurate în regiunea Sumî. El se căsătorise în urmă cu un an cu IrinaIrina Sușkova, o tânără de 25 de ani.

"Viața mea stă lângă mine, într-un sicriu închis". Irina, o ucraineancă, este văduvă la 25 de ani | Drama unui cuplu tânăr destrămat de război
Sursa foto: Facebook/Irina Sushkova
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Mar 2022   •   22:17

Tânăra soție a ofițerului ucis pe frontul de luptă își strigă durerea într-un mesaj emoționant și plin de revoltă.

„Sunt pe cale să scriu cele mai înfricoșătoare cuvinte din viața mea. Voi scrie în rusă, pentru că așa am vorbit doar cu tine. Nu pot să nu scriu, vreau ca toată lumea să strige cum ai fost.

Stau lângă soțul meu mort. Viața mea stă lângă mine într-un sicriu închis. Viața mea care mi-a șters lacrimile și a spus că nu va pleca niciodată. Care a avut grijă de mine toată noaptea când mi-a fost rău. Care se lăuda cu mine la fiecare pas. Și eu mă lăudam cu tine. E ca și cum nu mai exist.

Nu cunosc un om mai pur, blând și mai demn. Ai fost cel mai bun în toate. Nu datorită mie. Așa a fost, le-ai făcut pe toate. Ai fost apreciat peste tot (...). Veneai acasă de la serviciu cu buzunarele pline de ciocolată, ca să nu fiu tristă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Nu ți-a fost niciodată frică de nimic, nici măcar o dată. Zâmbeai în fiecare zi, chiar și atunci când nu erai bine. Îmi făceai toate poftele, chiar și cele mai stupide. Spuneai că vom avea mai mulți copii, că vrei o fetiță, spuneai asta în fiecare zi dată de Dumnezeu.

După ce ne-am căsătorit, ai adăugat o casă lângă contactul meu, în agenda din telefon, și spuneai că sunt casa ta pentru totdeauna. Știam cât de insuportabili vom fi la bătrânețe, știam ce ochi vor avea copiii noștri.

Tu ești inima mea! Sufletul meu ești tu! Ai fost și vei fi. Te iubesc enorm și sunt mândră de tine. Blestem acești ruși pentru tine dragul meu, pentru copiii noștri nenăscuți, pentru viețile noastre furate. Stau lângă soțul meu mort. Sunt văduvă la 25 de ani. Viața mea a fost furată de non-oameni. Viața mea a fost furată de nenorocita de Rusie.

M-am gândit cu mult timp în urmă ce să-ți dăruiesc la prima aniversare a nunții. În schimb, a trebuit să aleg o coroană pentru mormânt. La ultima noastră conversație ai spus că îmi păzești somnul. Acum îl voi păzi eu pe al tău, pentru tot restul vieții mele.", a scris Irina pe Facebook.

Я сейчас напишу самые страшные слова в своей жизни. Напишу на русском, последний раз, потому что на нем я говорила...

Posted by Irina Sushkova on Tuesday, March 22, 2022

 

×
Subiecte în articol: Rusia lupta ofiter front sot vaduva
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close