Antena 3 CNN Externe Își petrecea mai tot timpul cu o sticlă de alcool în mână. Acum este milionar. Cum și-a schimbat viața un bărbat de 39 de ani

Își petrecea mai tot timpul cu o sticlă de alcool în mână. Acum este milionar. Cum și-a schimbat viața un bărbat de 39 de ani

Își petrecea mai tot timpul cu o sticlă de alcool în mână. Acum este milionar. Cum și-a schimbat viața un bărbat de 39 de ani
17 Mar 2018   •   22:03

Un bărbat care petrecea timpul bându-și viața după ce și-a bătut joc de studii râde acum - după ce afacerea lui a atins 5 milioane de lire sterline.

Rob Partridge a recunoscut că "a căzut pe marginea drumului" și a fost dat afară din familia lui de tatăl său.

A fost obligat să locuiască într-o cămin cu foști condamnați și dealeri de droguri. Dar a fost cel mai bun lucru care i s-ar fi putut întâmpla, scrie Mirror.

A reușit să obțină un loc de muncă de vânzări, înainte de a decide să meargă pe cont propriu. Acum trei ani, și-a înființat propria companie, Kingston Capital Finance, care acum se transformă în milioane.

Rob, în vârstă de 39 de ani, a declarat pentru Hull Daily Mail că a pornit din dormitorul său ca o operațiune cu un singur om, apelând disperat la 100 de contacte pe zi pentru a-și construi afacerea.

Și a reușit. La sfârșitul ultimului exercițiu financiar, afacerile sale au urcat la 5 milioane de lire sterline.

Rob a spus: "La școală, am fost cu adevărat interesat de artă și design grafic și am câștigat o competiție națională pentru a proiecta o cutie de ambalaj pentru Mr. Kipling.

"Când Universitatea din Southampton a auzit, mi-au oferit un loc necondiționat la un curs, ceea ce însemna că nu trebuia să trec nivelul meu de A.

"Așa că pentru mine asta a fost un bacșiș cu care eu să merg și să mă îmbăt.Când am ajuns la universitate, dragostea pentru design grafic mi-a dispărut și m-a făcut să-mi dau seama că voi accepta locuri de muncă care nu mă interesează".

×
Subiecte în articol: alcool
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close