Antena 3 CNN Externe Islamiştii vor să impună legea islamică în zonele problemă ale Londrei

Islamiştii vor să impună legea islamică în zonele problemă ale Londrei

Islamiştii vor să impună legea islamică în zonele problemă ale Londrei
Sursa foto: Foto: sultanknish.blogspot.com
30 Iul 2011   •   12:14

Islamiştii vor să impună Sharia (legea islamică) în zonele problemă din Londra. Un grup de islamişti a împânzit capitala Marii Britanii cu postere în care anunţă că locuitorii trebuie să se supună regulilor islamice care se vor aplica în zonele respective. Modul în care se respectă tradiţiile va fi verificat de patrule speciale.

Islamiştii încearcă de mult să introducă Sharia în Marea Britanie. În primăvară au încercat chiar să atragă atenţia autorităţilor prin manifestaţii pe străzile Londrei.

Acum, staţiile de autobuz şi stâlpii de iluminat din câteva cartiere unde violenţa şi consumul de droguri sunt frecvente, s-au umplut de afişe care explică regulile Sharia: fără jocuri de noroc, alcool, ţigări şi droguri, fără muzică şi chiar fără tocuri. Este cea mai bună modalitate de a lupta cu beţia, prostituţia şi stilul de viaţă decadent din oraşele britanice, conform mişcării Islam4UK, autoarea posterelor.

"În toată ţara sunt mii de oameni dispuşi să facă parte din patrulele care să vegheze la respectarea Shariei şi să răspândească zeci de mii de afişe", susţine liderul mişcării Islam4UK, clericul Anjem Choudary, citat de „Daily Mail". Este vorba de acelaşi personaj care a declarat recent că preşedintele american Barack Obama trebuie să îmbrăţişeze Islamul, altfel va suporta consecinţele.

 



×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close