Israel. Cadavrul unei turiste din SUA, găsit legat într-o pădure

de Antena3    |    20 Dec 2010   •   08:48
Israel. Cadavrul unei turiste din SUA, găsit legat într-o pădure Foto: Intact Images

Un atac deosebit de violent zguduie Israelul. Trupul neînsufleţit al unei turiste din America a fost găsit într-o pădure de lângă Ierusalim. Femeia era legată la mâini şi fusese înjunghiată de mai multe ori. Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca atacul să fi fost comis de militanţii islamişti.

Victima se numeşte Cristine Logan şi era originară din Statele Unite. Ea se afla în excursie într-o zonă împădurită de lângă Ierusalim, împreună cu o prietenă din Marea Britanie. La un moment dat, cele două femei au fost atacate de doi bărbaţi de origine arabă. Agresorii le-au legat la mâini şi le-au înjunghiat de mai multe ori. Christine Logan a murit pe loc însă britanica, pe nume Kaye Susan Wilson, a supravieţuit. Ea a reuşit să fugă şi să alerteze poliţia. Se află acum la spital, iar starea ei e stabilă.

Supravieţuitoarea, Kaye Susan Wilson, a spus poliţiei o poveste demnă de Hollywood. După ce a fost injunghiată, ea s-a prefăcut că e moarta până când atacatorii s-au îndepăratat. Abia apoi s-a târât spre un drum din apropiere ca să caute ajutor.

Anchetatorii nu cunosc deocamdată motivul acestei agresiuni, dat fiind că cele două femei nu au fost jefuite şi nici violate. Poliţiştii nu exclud însă posibilitatea unui act terorist menit să saboze turismul din Israel, în pragul sărbătorilor.


Crimă şocantă în Israel. O turistă a fost găsită moartă într-o pădure şi alta a reuşit să scape


Parteneri
x close