Antena 3 CNN Externe Forțele Aeriene Israeliene au doborât o dronă iordaniană

Forțele Aeriene Israeliene au doborât o dronă iordaniană

Trupele israeliene au doborât o dronă care se apropia de nordul Israelului din Iordania în această dimineață, spun Forțele de Apărare ale Israelului.

 Forțele Aeriene Israeliene au doborât o dronă iordaniană
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Ionescu    |    18 Mai 2021   •   16:12

Potrivit armatei,vehiculul aerian fără pilot zbura spre zona Beit She'an din nordul Israelului când a fost doborât.

”UAV-ul a fost monitorizat de unitățile de control aerian ale IDF. Fragmentele UAV au fost colectate de forțele de securitate”, spune armata.

Nu este clar dacă vehiculul era încărcat cu explozibil, investigaţia fiind încă în curs, potrivit The Times of Israel.

Pe de altă parte, în cursul nopții, 62 de avioane israeliene au efectuat raiduri asupra unor zone din Fâșia Gaza și au lansat 110 muniții de diferite calibre asupra pozițiilor ocupate de Hamas.

Violențele au intrat în a doua săptămână, fără niciun indiciu că cele mai dure ostilități din ultimii ani se vor sfârși prea curând, în ciuda îngrijorărilor de pe scena internațională și a apelurilor la un armistițiu.

Peste 200 de oameni, între care zeci de copii, au fost uciși în Fâșia Gaza de la declanșarea conflictului între Hamas și Israel, potrivit Ministerului Palestinian al Sănătății.

În același timp, armata israeliană spune că miile de rachete lansate din Gaza spre orașe din Israel au omorât cel puțin 10 oameni.

×
Subiecte în articol: Israel palestina conflict iordania drone
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close