Antena 3 CNN Externe Aviația israeliană, trimisă să bombardeze în Gaza după un singur glonț tras de Hamas

Aviația israeliană, trimisă să bombardeze în Gaza după un singur glonț tras de Hamas

Avioane militare israeliene au atacat, marți, poziții ale grupării Hamas din Fâşia Gaza ca ripostă la focuri de armă trase de pe acest teritoriu palestinian.

Aviația israeliană, trimisă să bombardeze în Gaza după un singur glonț tras de Hamas
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Iul 2022   •   18:10

Anunțul a fost făcut de armata israeliană.

Raidurile aeriene au fost efectuate asupra unor poziții Hamas din zona Beit Hanoun, în nordul Fâșiei Gaza, după ce militanți palestinieni au tras focuri de armă spre localitatea israeliană Netiv HaAsara, afirmă surse militare citate de cotidianul The Times of Israel.

"În cursul zilei de astăzi, a fost găsit un glonț în comunitatea Netiv HaAsara. După o anchetă, s-a descoperit că glonțul a atins o clădire industrială și a fost tras din Fâșia Gaza.

Ca reacție, avioane de vânătoare israeliene au fost trimise să atace un post militar aparținând organizației teroriste Hamas, în nordul Fâșiei Gaza", a comunicat armata israeliană, potrivit site-ului Ynetnews.com.

La sfârșitul săptămânii trecute, militanți Hamas au lansat rachete spre teritoriul israelian, imediat după încheierea vizitei președintelui Statelor Unite, Joe Biden, în această țară.

În replică, avioane militare israeliene au atacat un complex militar al organizației Hamas, în centrul Fâșiei Gaza.

Foto: bombardament israelian în Gaza, în timpul conflictului de 11 zile (10 mai - 21 mai) din 2021, dintre Israel și gruparea Hamas

×
Subiecte în articol: Israel Hamas Gaza Beit Hanoun
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close