Antena 3 CNN Externe Israelienii, avertizați să nu înoate în mare. Apa este poluată de scurgeri reziduale, după ploi abundente

Israelienii, avertizați să nu înoate în mare. Apa este poluată de scurgeri reziduale, după ploi abundente

Autoritățile din Israel eu emis avertizări cu privire la inotul în mare. În timpul ploilor abundente, ape reziduale au ajuns în Marea Mediterană.

Israelienii, avertizați să nu înoate în mare. Apa este poluată de scurgeri reziduale, după ploi abundente
Sursa foto: Times of Israel
de Cerasela Stafie    |    19 Noi 2021   •   19:11

Ministerul Sănătății din Israel a avertizat populația cu privire la scăldatul în zona plajelor din Tel Aviv, Bat Yam și Herzliya. Oamenilor li s-a transmis să nu intre în mare din cauza apelor reziduale care au ajuns în Marea Mediterană.

"Ministerul Sănătăţii avertizează împotriva scăldatului pe plajele din Tel Aviv, Bat Yam şi Herzliya până când scurgerile (poluate) se încheie şi până când vor fi înregistrate din nou valori normale ale apei de mare", au transmis autoritățile, potrivit Times of Israel.

Joi, în centrul Isrelului au căzut precipitații abundente. Au fost semnalate averse locale și în Tel Aviv și zonele învecinate, precum și în regiunea Sharon și vestul regiunii Negev.

Potrivit meteorologilor, ploile sunt așteptate și în acest sfârșit de săptămână. După mai multe luni de secetă, sunt așteptate precipitații abundente vineri și sâmbătă în nordul și în centrul țării.

Există îngrijorări cu privire la eventuale inundații în zonele centrale. Se preconizează că norii se vor risipi la începutul săptămânii viitoare.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close