Antena 3 CNN Externe Istanbul: Un avion Tarom, pilotat de omul cu cea mai mare pensie din România, a ieşit de pe pistă

Istanbul: Un avion Tarom, pilotat de omul cu cea mai mare pensie din România, a ieşit de pe pistă

Istanbul: Un avion Tarom, pilotat de omul cu cea mai mare pensie din România, a ieşit de pe pistă
15 Oct 2008   •   12:30

Un avion al companiei Tarom, Boeing 737, a iesit de pe pista la Istanbul. La bord se aflau 83 de persoane. Potrivit informaţiilor furnizate de Tarom nu există răniţi. Condiţiile meteo nefavorabile au condus la producerea acestui incident, având în vedere că la Istanbul plouă torenţial iar pista este umedă.
Mădălin Tudor, purtătorul de cuvânt al companiei Tarom a declarat că ?nu există niciun motiv de panică?. Este vorba despre zborul 261 Bucureşti ? Istanbul. ?În momentul aterizării pe aeroportul din Istanbul, din cauza ploiii extrem de puternice şi a pistei umede, în manevra de părăsire a pistei pentru poziţionare aeronava a ieşit cu o roată de pe pistă?, a precizat Mădălin Tudor.
Potrivit acestuia ?avionul a fost poziţionat pentru debarcarea pasagerilor şi nu s-au activat procedurile de aterizare de urgenţă?. De asemenea, ?nici unul dintre pasageri sau personalul de la bord nu a suferit vreo leziune, avionul este în stare bună şi va decola spre Bucureşti în următoarele trei ore?, a mai spus purtătorul de cuvânt al Tarom. Aeronava era pilotată de celebrul Florea Geică, Directorul general al Autorităţii Aeronautice Civile, care este acuzat că şi-ar fi stabilit singur o pensie de câteva zeci de mii de lei noi. Geică Florea este de asemenea acuzat că şi-ar fi angajat fiul cel mare pe postul de copilot, deşi acesta are doar câteva ore de zbor la activ şi abia a terminat şcoala de aviaţie.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Tarom Istanbul turcia
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close