Antena 3 CNN Externe Italia: 31 de persoane rănite după ce o maşină a intrat în participanţii la un festival

Italia: 31 de persoane rănite după ce o maşină a intrat în participanţii la un festival

Italia: 31 de persoane rănite după ce o maşină a intrat în participanţii la un festival
Sursa foto: foto: pixabay.com
09 Sep 2016   •   13:44

Un număr de 31 de persoane, printre care şi copii, au fost rănite în noaptea de joi spre vineri pe insula italiană Sardinia după ce un bărbat a intrat cu maşina sa în participanţii la un festival local, transmite Agerpres.

Automobilul, un model Fiat Panda, a intrat în mulţimea ce participa la un festival religios local din satul Nule, situat în centrul Sardiniei, vineri în jurul orei locale 01:00 (joi ora 23:00 GMT), conform ziarului Unione Sarda.

Potrivit publicaţiei citate, se pare că şoferul a pierdut controlul asupra vehiculului din cauză că a adormit după ce consumase 'un pahar în plus'.

Imediat după incident, mulţimea furioasă l-a luat la bătaie pe şofer. Acesta se află în spital şi ar putea fi arestat de îndată ce starea sa de sănătate se ameliorează.

În luna martie, Italia a adoptat o legislaţie mai dură cu privire la şofatul sub influenţa alcoolului. Astfel, conducătorii auto aflaţi în stare de ebrietate pot primi pedepse de până la 18 ani de închisoare dacă ei cauzează un accident mortal şi de cel mult şapte ani dacă provoacă răni grave altor persoane

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close