Antena 3 CNN Externe Italia. Doi români şi-au abandonat fetiţa nou născută în maşina de spălat (VIDEO)

Italia. Doi români şi-au abandonat fetiţa nou născută în maşina de spălat (VIDEO)

Italia. Doi români şi-au abandonat fetiţa nou născută în maşina de spălat (VIDEO)
Sursa foto: Foto: emirates247.com
11 Oct 2010   •   13:46

Doi români, soţ şi soţie, i-au şocat pe italieni. Oamenii şi-au abadonat fetiţa abia născută într-o maşină de spălat, printre rufe murdare. Din fericire, bebeluşul a fost găsit la timp şi e în afara pericolului. Părinţii sunt, acum, acuzaţi de tentativă de omor.

O adevărată supravieţuitoare. Aşa a fost numită Rosa, fetiţa celor doi români. Pruncul a venit pe lume într-o pensiune din apropiere de Milano, în care părinţii locuiau cu fiicele lor mai mari, de 11 şi 14 ani. Mama a născut fără asistenţă medicală şi, la scurt timp, s-a simţit rău. Aşa că soţul ei a chemat ambulanţa. La spital, medicii şi-au dat seama că femeia abia adusese pe lume un prunc. Peste câteva ore, poliţia o găsea pe Rosa în maşina de spălat. Ea şi surorile ei au fost preluate, imediat, de asistenţii sociali.

Rosa a ajuns la spital. Potrivit medicilor, pe trupul ei nu au fost găsite semne de violenţă. Tocmai de aceea, a apărut şi o ipoteză conform căreia mama ar fi încercat, de fapt, să o adăpostească într-un loc sigur. Femeia e încă internată. Între timp, tatăl, ajuns în închisoare, a încercat să-şi curme zilele. Şi din ce în ce mai multe cupluri vor s-o adopte pe Rosa.

Observator

 

×
Parteneri
Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul
x close