Antena 3 CNN Externe Italia. Două studente au murit şi alţi şase tineri au fost răniţi într-o explozie lângă o şcoală din Brindisi

Italia. Două studente au murit şi alţi şase tineri au fost răniţi într-o explozie lângă o şcoală din Brindisi

Italia. Două studente au murit şi alţi şase tineri au fost răniţi într-o explozie lângă o şcoală din Brindisi
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
19 Mai 2012   •   10:30
Update 13:00 - Două adolescente au murit, iar alte şase persoane au fost rănite, după explozia a trei dispozitive artizanale în faţa unui liceu din oraşul italian Brindisi, în ceea ce pare a fi un atac mafiot sau anarhist, informează Corriere della Sera, în ediţia electronică.

Potrivit datelor preliminare, un dispozitiv artizanal fabricat cu trei butelii şi piese metalice a explodat în faţa Liceului Francesca Morvillo Falcone din Brindisi, în sudul Italiei, chiar în momentul în care un autobuz cu elevi oprise în faţa instituţiei de învăţământ.

-------------------

Un student a murit şi alţi cinci au fost răniţi într-o explozie în Italia. Explozia s-a produs lângă o şcoală din Brindisi.

Potrivit datelor preliminare, două bombe au explodat în faţa Liceului Francesca Morvillo Falcone din Brindisi, în sudul Italiei.
   
O elevă în vârstă de 16 ani a murit pe loc, iar şapte colegi au fost răniţi în cele două deflagraţii, anunţă Protecţia civilă italiană.
   
Liceul poartă numele "Francesca Morvillo Falcone", soţia unui celebru judecător anti-mafie, Giovanni Falcone. Cei doi au fost asasinaţi în urmă cu aproape 20 de ani, pe 23 mai 1992, într-un atentat al mafiei.

×
Subiecte în articol: explozie şcoală studenti
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close