Antena 3 CNN Externe Italia e înghiţită de criză, dar Berlusconi dă milioane de euro pe femei şi petreceri. Cum îşi răsfaţă premierul Italiei iubitele

Italia e înghiţită de criză, dar Berlusconi dă milioane de euro pe femei şi petreceri. Cum îşi răsfaţă premierul Italiei iubitele

Italia e înghiţită de criză, dar Berlusconi dă milioane de euro pe femei şi petreceri. Cum îşi răsfaţă premierul Italiei iubitele
Sursa foto: Foto: telegraph.co.uk
28 Oct 2011   •   11:15

În timp ce Italia se afundă tot mai tare în criza economică, Silvio Berlusconi nu ezită să cheltuiască milioane şi milioane de euro pe femei şi petreceri, informează The Telegraph.

Premierul în vârstă de 74 de ani a risipit nu mai puţin de trei milioane de euro pe cadouri pentru fetele din viaţa sa care, după cum se ştie, nu sunt puţine. Berlusconi a cheltuit peste 330.000 de euro pe bijuterii pentru iubitele sale, arată publicaţia britanică.

Informaţiile referitoare la cheltuielile primului-ministru italian au apărut în presă, chiar după ce Berlusconi a prezentat un plan de reformă care facilitează concedierea angajaţilor din Italia şi prevede ridicarea vârstei de pensionare de la 65 la 67 de ani.

Detaliile privind conturile bancare ale premierului au ieşit la iveală dintr-o probă prezentată în procesul în care este judecat Denis Verdini, coordonatorul partidului lui Berlusconi. Verdini este suspectat de corupţie în gestionarea contractelor publice.

Documentele, obţinute de publicaţia italiană La Repubblica, demonstrează că în perioada ianuarie 2007-iunie 2008, Berlusconi a făcut plăţi în valoare de 17 milioane de euro către prietenii şi asociaţii săi. Din această sumă, aproape 3 milioane de euro reprezintă cheltuieli pe care le-a făcut cu femeile din viaţa sa.


 

×
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close