Antena 3 CNN Externe Italia: Un român este unicul supravieţuitor al unui masacru comis la o fermă

Italia: Un român este unicul supravieţuitor al unui masacru comis la o fermă

Italia: Un român este unicul supravieţuitor al unui masacru comis la o fermă
Sursa foto: Foto: toyotaownersclub.com
28 Dec 2010   •   20:32

Un român a reuşit să scape cu viaţă dintr-un masacru comis în Italia. Bărbatul, angajat la o fermă din sudul Peninsulei, a privit neputincios cum proprietarul şi cei patru fii sunt răpuşi de 40 de focuri de armă trase de un vecin orbit de furie. Groaza i-a dat puteri românului, care a reuşit să se salveze din ploaia de gloanţe.

Poliţiştii spun că victimele aveau o dispută veche cu vecinii, din cauza unei palme de pământ. În urmă cu două zile, cele două familii ar fi avut o dispută, iar aseară, unul dintre vecini a venit cu gând să se răzbune. A intrat în curtea fermei, unde se aflau românul şi proprietarul în vârstă de 61 de ani.

Fără să spună un cuvânt, individul a scos arma şi l-a răpus pe capul familiei. Apoi, i-a luat în ţintă pe doi dintre fiii victimei, secerându-i cu focuri de armă. Înfiorat de scena sângeroasă, românul a avut puterea să fugă. Din ascunzătoare, l-ar fi văzut pe asasin intrând în casă.

Au urmat alte focuri de armă, iar ceilalţi doi fii ai proprietarului au sfârşit şi ei, într-o baltă de sânge. Speriat de moarte, românul a reuşit să ajungă la o secţie de carabinieri. Le-a spus tot ce a văzut.

Alertaţi de român, carabinierii au pornit o adevărată vânătoare, pentru a-l găsi pe asasin. Acesta însă s-a predat câteva ore mai târziu. Şi-a mărturisit fapta, însă poliţiştii au arestat încă trei rude ale suspectului.

Românul se află acum sub protecţia carabinierilor. Va fi martor cheie şi în procesul care va fi intentat celor implicaţi în asasinat.

Anchetatorii italieni iau în calcul şi ipoteza că asasinul ar fi avut un complice, mai ales că gloanţele găsite în corpul victimelor provin de la două pistoale de calibru diferit.

Masacru în Italia



×
Subiecte în articol: masacru ferma supravietuitor
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close