Antena 3 CNN Externe Italia. Unul dintre românii acuzaţi de violarea fetei de 14 ani, cere eliberarea din arest pe baza testelor ADN

Italia. Unul dintre românii acuzaţi de violarea fetei de 14 ani, cere eliberarea din arest pe baza testelor ADN

Italia. Unul dintre românii acuzaţi de violarea fetei de 14 ani, cere eliberarea din arest pe baza testelor ADN
Sursa foto: roman viol italia
12 Mar 2009   •   16:54

După ce a ţinut prima pagină a ziarelor din Italia, cazul în care o adolescentă a fost violată de doi români de Ziua Îndrăgostiţilor, pare să nu mai fie atât de clar.

Unul dintre cei doi români acuzaţi de violarea unei italience de 14 ani, la Roma, cere eliberarea din arest, după ce testele ADN au indicat faptul că nu el este autorul violului. Karol Racz a rămas totuşi în arestul poliţiei italiene în baza unui mandat de arestare pentru o infracţiune mai veche, autorităţile acuzându-l că a violat o femeie de 41 de ani. Aceasta a recunoscut că nu este sigură că românul este autorul violului, deşi iniţial îl identificase pe acesta. Mai mult testele ADN par să îl exonereze de vină şi în acest caz.

Românul a cerut astfel eliberarea din arest, o decizie în cazul său urmând să fie luată săptămâna următoare.
Racz, în vârstă de 36 de ani, fusese arestat împreună cu Alexandru Loyos Isztoika de 19 ani, pentru violarea unei adolescente în zona Caffarella, în 14 februarie 2009.

Judecătorii au anulat deja mandatul de arestare emis pe numele lui Racz pentru violarea adolescentei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: roman viol
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close