Antena 3 CNN Externe Italia va deschide primul Starbucks! Cum va fi diferit de alte locații 

Italia va deschide primul Starbucks! Cum va fi diferit de alte locații 

Italia va deschide primul Starbucks! Cum va fi diferit de alte locații 
12 Sep 2018   •   11:11

Starbucks va deschide prima locație din Italia, în inima Milano-ului. Spre deosebire de alte locații, cafeneaua din Milano va măcina și amesteca mai multe feluri de cafea, va servi pizza, patiserii și înghețată și va oferi cafea din peste 30 de țări. 

Este al treilea Starbucks din lume construit în acest fel, unde se poate vedea cum se produce ceafeaua, celelate două locații similare aflându-se în Shanghai și Seattle. 

Cafeneaua are o dimensiune de aproximativ o treime dintr-un teren de fotbal și se află în clădirea Poste lângă catedrala Piazza Curdosio, oferind o locație de lux. Clienții pot asista la procesul de creare a cafelei de la macinarea bobului până la băutura finală, creând astfel o experiență întreagă.

 

 

În ciuda experienței inedite, italienii rămân sceptici cu privire la încercarea cafelei americane și rămâne de văzut dacă vor schimbă espresso-ul classic pentru un latte american. Conform psihologului Paolo Vergnani, care bea 10 espressouri pe zi, italienii pot fi oarecum "snobii" în ceea ce privește cafeaua.  

Sursă: BBC 
  

×
Subiecte în articol: starbucks cafea
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close