Antena 3 CNN Externe Un italian a trăit doi ani cu cadavrul mamei sale zidit într-un dulap din casă

Un italian a trăit doi ani cu cadavrul mamei sale zidit într-un dulap din casă

Un bărbat a îngrozit Italia. Omul a trăit din 2019 cu cadavrul mamei sale zidit în dulapul din dormitor.

Un italian a trăit doi ani cu cadavrul mamei sale zidit într-un dulap din casă
Sursa foto: Twitter/MilanoSpia
de Cerasela Stafie    |    19 Oct 2021   •   14:25

Povestea macabră s-a derulat în Buccinasco, o localitate din provincia Milano, Italia. Un individ de 50 de ani și-a zidit mama, după moartea acesteia, în dulapul din dormitor.

Potrivit acestuia, decesul femeii ar fi survenit în anul 2019, din cauze naturale. La câteva zile după ce femeia a murit, fiul a decis să-i ascundă cadavrul, scrie Corriere della Sera.

Omul a folosit pungi de plastic și lut pentru a izola corpul neînsuflețit. Ulterior, l-a fixat în dulap cu ajutorul unor lemne.

Totul a ieșit la iveală după ce bărbatul i-a dezvăluit partenerei de viață întreaga întâmplare. Femeia s-a dus direct la poliție: „avem un cadavru în casă”.

Carabinierii au descins în locuința cu pricina și au constatat că spusele erau reale. Italianul a recunoscut faptele și le-a mărturisit oamenilor legii că a vrut să încaseze în continuare pensia femeii, în valoare de 1.700 de euro.

Polițiștii au delimitat zona și au interzis accesul în casă. Toate bunurile bărbatului au fost puse sub sechestru. El nu avea antecedente penale și a fost reținut pentru ascunderea unui cadavru și fraudă în formă continuată

×
Subiecte în articol: cadavru in casa ascuns cadavru Italia
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close