Antena 3 Externe Italianul arestat pentru că a sechestrat o româncă timp de zece ani: „Nu este adevărat. Ea a cerut asta!”

Italianul arestat pentru că a sechestrat o româncă timp de zece ani: „Nu este adevărat. Ea a cerut asta!”

de S.T.    |    28 Noi 2017   •   11:05
Italianul arestat pentru că a sechestrat o româncă timp de zece ani: „Nu este adevărat. Ea a cerut asta!”

Italianul arestat pentru că timp de zece ani a ținut sechestrată în beci o tânără din România susține prin avocatul său că, de fapt, femeia îi cerea să fie închisă.

Francesco Rosario Giordano a transmis prin avocatul său că nicio acuzație care i se aduce nu este adevărată.

„Nu este adevărat că au existat fapte de violență sexuală asupra partenerei lui și că aceasta a fost lipsită de libertate. Nu este adevărat că a fost găsită legată. A fost găsită închisă pentru că el plecase să-și ia fiul de la școală. Deoarece trăia în spațiu deschis, femeii îi era frică și închidea ușa cu o încuietoare. Ea a cerut să fie închisă”, a transmis bărbatul prin intermediul avocatului său, Salvatore Sisca.

Cazul Cristinei Mihaela Condrea, românca de 29 de ani care a fost sechestrată și abuzată timp de zece ani de un italian, a impresionat o lume întreagă. Tânăra a fost violată, ținută legată de pat, bătută, tăiată, cusută cu gută.

Sursa: lacnews24.it

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close