x close

Iulia avea patru ani și se afla în gară atunci când familia a pierdut-o. După 20 de ani aceștia au regăsit-o. Primul lucru pe care l-a spus tânăra

04 Sep 2019   •   08:50
Iulia avea patru ani și se afla în gară atunci când familia a pierdut-o. După 20 de ani aceștia au regăsit-o. Primul lucru pe care l-a spus tânăra foto- Pexels

Iulia Gorina, în vârstă de 24 de ani, are doar amintiri foarte vagi din ziua care i-a schimbat viaţa, acum două decenii. Călătorea cu trenul împreună cu tatăl ei, în ţara natală, Belarus. Bărbatul a aţipit iar când s-a trezit, fetiţa dispăruse.

Finalul fericit a venit după ce prietenul Iuliei i-a dezvăluit povestea pe reţelele sociale. Cineva şi-a amintit de fetiţa dispărută în tren, acum 20 de ani, în Belarus. Femeia a contactat poliţia belarusă, care i-a găsit părinţii. Testele ADN au confirmat fără nicio îndoială că Iulia îşi regăsise familia.

„Le sunt recunoscătoare atât părinţilor mei, care mi-au dat viaţă, cât şi celor care m-au crescut. Pentru mine, sunt cu toţii părinţii mei”, a povestit tânăra.

De îndată ce a văzut-o, tatăl Iuliei a rugat-o să-l ierte pentru că o pierduse în urmă cu douăzeci de ani. Ea nu şi-a regăsit doar părinţii ci şi fratele şi sora mai mare. Şi la rândul ei, le-a adus vestea că a devenit, ea însăşi, de curând, mamă. 
 

Citeşte mai multe despre:

familie Belarus tren
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati