Ivanka Trump, apel către americani: ''Daţi-i o şansă tatălui meu!''

de A.M.P    |    20 Ian 2017   •   09:50
Ivanka Trump, apel către americani: ''Daţi-i o şansă tatălui meu!'' Foto:Ivanka Trump/Facebook

Ivanka Trump, fiica preşedintelui american ales Donald Trump, a făcut apel la detractorii tatălui său ''să-i dea o şansă'', recunoscând totodată că ea îl sfătuieşte uneori să nu mai posteze mesaje pe Twitter, scrie Agerpres.

Exprimându-se în cadrul unei emisiuni la canalul de televiziune ABC, difuzată cu câteva ore înainte de învestitura tatălui său în funcţia de la Casa Albă, Ivanka Trump (35 de ani), fiica preferată a lui Donald Trump, a recunoscut că ''ţara este foarte divizată''.

Dar ''am văzut, toată viaţa mea, că tatăl meu este un unificator incredibil. Prin urmare, fiecăruia dintre detractorii săi, i-aş spune 'Daţi-i timp, lăsaţi-l să-şi preia funcţia, lăsaţi-l să dovedească faptul că v-aţi înşelat' '', a declarat Ivanka, promiţând că discursul de învestitură al lui Trump va fi unul ''al unităţii şi al optimismului''.

În privinţa femeilor neliniştite în legătură cu sosirea la putere a miliardarului, dintre care multe intenţionează să manifesteze sâmbătă, Ivanka a dat asigurări că tatăl său ''toată viaţa le-a susţinut şi le-a apărat pe femei''.

Întrebată dacă i-a spus tatălui său, criticat des pentru nenumăratele sale postări pe Twitter pe toate subiectele, să înceteze să mai facă acest lucru, Ivanka a răspuns: ''Desigur, i-am spus uneori să nu mai facă''. Ea a răspuns însă că postarea pe Twitter este un mijloc ''foarte puternic'' care îi permite ''să transmită direct'' mesajul său.

Ivanka, fost manechin devenită femeie de afaceri, a caracterizat drept ''nepotrivit'' titlul de ''adevărata Primă Doamnă'' pe care i l-au atribuit unele media americane, deoarece ea este mai vizibilă alături de tatăl său decât Melania, cea de-a treia soţie a miliardarului. ''Există o 'Primă Doamnă', şi Melania va fi o 'Primă Doamnă' incredibilă. Sunt mândră de ea'', a dat asigurări Ivanka.

Parteneri
x close