Antena 3 CNN Externe Jack Spintecătorul varianta 2010: Britanic anchetat pentru uciderea a trei prostituate (VIDEO)

Jack Spintecătorul varianta 2010: Britanic anchetat pentru uciderea a trei prostituate (VIDEO)

Jack Spintecătorul varianta 2010: Britanic anchetat pentru uciderea a trei prostituate (VIDEO)
Sursa foto: masina politie
28 Mai 2010   •   17:30

Poliţiştii britanici cred că au pus mâna pe un ucigaş în serie, care a făcut deja trei victime. Un englez de 40 de ani, doctorand în criminologie, a fost inculpat pentru uciderea a trei prostituate, dispărute în ultimele 12 luni în oraşul Bradford.

Femeile care-şi câştigă existenţa din servicii sexuale la Bradford au intrat în alertă în iunie anul trecut, când una din colegele lor a dispărut fără urmă. Îngrijorarea a sporit şi mai mult în aprilie, anul acesta, când o altă prostituată a dispărut, la doar câteva minute după ce fusese filmată de o cameră de supraveghere. Înregistrarea n-a ajutat cu nimic poliţia iar săptămâna trecută, la Bradford a dispărut încă o prostituată. Femeile de stradă erau de-a dreptul îngrozite.

La a treia anchetă, poliţia a avut mai mult noroc. Rămăşiţele victimei au fost găsite într-un râu din apropiere şi, aproape în acelaşi timp, a fost reţinut un suspect. Este vorba de un student întârziat de 40 de ani, preocupat de... crime în serie. După trei zile de interogatoriu, el a fost pus oficial sub acuzare.

Cazul le-a amintit localnicilor de un alt criminal în serie care a terorizat oraşul în urmă cu aproape 30 de ani. Un şofer de camion a fost condamnat pe viaţă în 1981, după ce a fost găsit vinovat de uciderea a 13 femei şi agresarea altor şapte, într-o perioadă de cinci ani. Şi în acel caz, majoritatea victimelor erau prostituate.


Antena 3

×
Subiecte în articol: crima Marea Britanie
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close