Antena 3 CNN Externe Jaf armat la o ceasornicărie de lux din Paris

Jaf armat la o ceasornicărie de lux din Paris

Jaf armat la o ceasornicărie de lux din Paris
Sursa foto: Foto: pixabay.com
09 Mai 2017   •   15:49

O ceasornicărie de lux situată pe celebrul bulevard Champs Elysee din Paris a fost jefuită marți dimineață de către doi indivizi înarmați care au sustras de acolo bunuri a căror valoare este estimată la sute de mii de euro, informează Agerpres.

Cei doi indivizi înarmați cu pistoale au pătruns în magazin la puțin timp după ora 09:00 GMT, iar după ce au terminat jaful au fugit cu un scuter. Potrivit unei surse din poliție, un angajat al magazinului a încercat să se opună, dar a primit o bâtă în cap.

În luna februarie au fost arestați opt bărbați bănuiți că au participat la Paris la un furt de ceasuri de lux în valoare de circa 300.000 de euro.

Anul trecut, când a fost consemnat și spectaculosul jaf asupra vedetei americane Kim Kardashian, în zona pariziană s-au înregistrat 284 de jafuri armate, cifră în scădere cu 29,7% față de anul anterior.

Dintre jafurile de acest fel comise de la începutul anului în curs în Franța, cel mai semnificativ a avut loc la jumătatea lunii ianuarie la Cannes pe bulevardul Croisettes. Un individ în vârstă de circa 30 de ani, care a intrat într-un magazin de bijuterii de lux pretinzând că este un client, a furat bijuterii în valoare de 15 milioane de euro și a reușit apoi să fugă.

×
Subiecte în articol: paris jaf armat
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close