Antena 3 CNN Externe Jaf ca în filme la un magazin de bijuterii Chanel, chiar în centrul Parisului. Hoții au fugit cu motociclete, polițiștii au ajuns pe biciclete

Jaf ca în filme la un magazin de bijuterii Chanel, chiar în centrul Parisului. Hoții au fugit cu motociclete, polițiștii au ajuns pe biciclete

Mai mulți bărbați înarmați au fost protagoniștii unui jaf ca în filme. A avut loc chiar în centrul Parisului, la un magazin de bijuterii Chanel. Hoții au fugit pe motociclete, iar primii polițiști ajunși la fața locului erau pe biciclete.

Jaf ca în filme la un magazin de bijuterii Chanel, chiar în centrul Parisului. Hoții au fugit cu motociclete, polițiștii au ajuns pe biciclete
Sursa foto: Twitter/ ??Astro AWANI??
de Cerasela Stafie    |    05 Mai 2022   •   21:59

În mediul online au fost difuzate mai multe videoclipuri ale jafului armat. Poliția franceză a transmis că sunt autentice.

În imagini poate fi observat un tâlhar cu ceea ce pare a fi o armă automată în afara magazinului Chanel de pe Rue de la Paix. Câteva secunde mai târziu, alți trei tâlhari - îmbrăcați în negru și purtând cagule - au ieșit năvalnic din magazin cărând saci.

Cei patru au plecat în viteză cu două motociclete. ”Totul s-a întâmplat foarte repede și, din păcate, primii polițiști care au sosit erau pe biciclete”, a declarat pentru Reuters un spectator care filmase evenimentul. 

Chanel a spus că nimeni nu a fost rănit și că lucrează cu poliția. Retailerul nu a dezvăluit valoarea bunurilor furate. Polițiștii au spus că nu au informații despre identitatea hoților. Outlet-ul Avenue de la Paix al casei franceze de modă de lux, proprietate privată, este un magazin temporar care vinde ceasuri și bijuterii, înființat în timp ce magazinul emblematic Place Vendome este în curs de modernizare înainte de redeschiderea în săptămânile următoare.

Magazinele de bijuterii din Paris au suferit o serie de jafuri armate în ultimele luni.

În septembrie, poliția din Paris a prins trei hoți înarmați, după ce au deschis focul asupra mașinii în care se aflau în timp ce se evadau. Dăduseră o spargere de 10 milioane de euro unui magazin de bijuterii Bulgari din Place Vendome din centrul Parisului, unde se află hotelul Ritz.

În iulie, hoții au fugit cu bijuterii în valoare de aproape 2 milioane de euro dintr-un magazin Chaumet de lângă Champs-Elysees, deși bunurile furate au fost ulterior recuperate, iar suspecții au fost arestați.

×
Subiecte în articol: jaf armat bijuterii chanel paris
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close