Antena 3 CNN Externe James May de la Top Gear, la un pas de moarte. Zeppelinul în care se afla s-a prăbuşit

James May de la Top Gear, la un pas de moarte. Zeppelinul în care se afla s-a prăbuşit

James May de la Top Gear, la un pas de moarte. Zeppelinul în care se afla s-a prăbuşit
Sursa foto: dirijabil
02 Oct 2009   •   11:24

La numai o săptămână de la filmările din România, unul dintre membrii echipei Top Gear a fost implicat într-un accident. James May, unul dintre cei trei prezentatori ai faimoasei emisiuni Top Gear, a fost uşor rănit, în timp ce încerca o nouă cascadorie pentru emisiune.
Echipa Top Gear a ataşat o rulotă unui dirijabil. Membrii echipei au vrut să filmeze întrecerea dintre dirijabil şi un Lamborghini la volanul căruia se afla Richard Hammond, informează Daily Mail.

Zeppelin-ul ar fi trebuit să aterizeze pe un teren din satul Eltisley, Cambs. Însă, din cauza vântului puternic, s-a prăbusit.

Nu este prima oară când membrii echipei Top Gear sunt la un pas de moarte din cauza cascadoriilor periculoase. În 2006, Richard Hammond a suferit răni grave, în urma unui accident produs în timp ce se afla la volanul unei maşini cu reacţie.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May, celebrii prezentatori ai Top Gear, s-au aflat săptămâna trecută în România. Ei au realizat mai multe materiale pentru emisiunea lor. Cei trei au fost filmaţi în Palatul Parlamentului la volanul a trei maşini: Ferrari, Lamborghini şi Aston Martin, în data de 22 septembrie,

Emisiunea Top Gear are o audienţă, săptămânală, de peste şapte milione de telespectatori live în Marea Britanie şi mai mult de 300 de milioane la nivel mondial.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: top gear
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close