Antena 3 CNN Externe Japonia. 50 de răniţi, după ce un avion american a aterizat la Tokyo

Japonia. 50 de răniţi, după ce un avion american a aterizat la Tokyo

Japonia. 50 de răniţi, după ce un avion american a aterizat la Tokyo
Sursa foto: avion
20 Feb 2009   •   08:49

Cincizeci de pasageri ai unui Boeing 747, au fost răniţi, după ce avionul a aterizat pe aeroportul din Tokyo. Aparatul de zbor aparţinea companiei americane Northwest Airlines şi venea de la Manila. Zece dintre răniţi sunt în stare gravă, anunţă AFP.
Fumihiko Aoyama, purtătorul de cuvânt al aeroportului internaţional Narita, a declarat: "Cincizeci de persoane au fost rănite, dintre care zece grav, acestea fiind transportate la spital cu ambulanţa".
Potrivit primelor informaţii, se pare că personalul aeroportului nu au primit nici o alertă prealabilă din partea echipajului avionului. Răniţii au fost descoperiţi după aterizarea aeronavei.
Purtătorul de cuvânt a adăugat că, deocamdată, nu se cunosc cauzele accidentului. Potrivit agenţiei Jiji, problema ar fi putut fi provocată de turbulenţe.
Aparatul Boeing 747 avea la bord 422 de pasageri. Purtătorul de cuvânt al Northwest Airlines, Masashi Takahashi, a declarat că este pobibil ca persoanele rănite să nu fi purtat centura de siguranţă în momentul ateritării.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: raniti
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close