Antena 3 CNN Externe Jason Momoa, infectat cu COVID-19 în timpul filmărilor pentru „Aquaman 2”

Jason Momoa, infectat cu COVID-19 în timpul filmărilor pentru „Aquaman 2”

Celebrul actor a fost confirmat cu COVID-19, chiar în timpul filmărilor pentru ”Aquaman 2”. Starul de la Hollywood este în izolare.

Jason Momoa, infectat cu COVID-19 în timpul filmărilor pentru „Aquaman 2”
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    29 Oct 2021   •   20:31

Jason Momoa tocmai își revenise după unele răni suferite la începutul filmărilor pentru „Aquaman 2”. El a fost confirmat cu SARS - CoV - 2.

„Jason este bine, din fericire, şi în izolare după ce a fost testat pozitiv (...). Toată lumea speră la o însănătăşire şi o revenire rapide pe platou”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Echipa de producție speră să fie singurul caz pozitiv. Lansarea filmului este programata pentru data de 14 decembrie 2022.

„Siguranţa tuturor celor care lucrează la film este singurul lucru important şi toată lumea este testată regulat” (...). Dar este o adevărată bătaie de cap pentru producători care sunt îngrijoraţi cu privire la filmările ce se anunţă foarte aglomerate”, a adăugat sursa respectivă.

„Aquaman”, lansat în 2018 și regizat de James Wan, a înregistrat mai mult de un miliard de dolari la box office, devenind cea mai profitabilă adaptare a DC Comics pentru cinema.

×
Subiecte în articol: Jason Momoa Aquaman 2 infectare COVID-19
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close