Antena 3 CNN Externe Jeremy Renner, supererou și în viața reală: Și-a rupt 30 de oase în accidentul cu plugul de zăpadă, ca să își salveze nepotul

Jeremy Renner, supererou și în viața reală: Și-a rupt 30 de oase în accidentul cu plugul de zăpadă, ca să își salveze nepotul

Jeremy Renner şi-a rupt 30 de oase, la începutul acestui an, după ce a încercat să-şi salveze nepotul care era pe cale să fie lovit de un plug de zăpadă. Actorul a acţionat ca un adevărat supererou, dar a ajuns sub şinele utilajului.

Jeremy Renner, supererou și în viața reală: Și-a rupt 30 de oase în accidentul cu plugul de zăpadă, ca să își salveze nepotul
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Ian 2023   •   12:35

La începutul anului, Jeremy Renner a fost strivit de plugul pe care îl folosea pentru a îndepărta zăpada din jurul vilei sale din Nevada.

Pentru că nu avea frâna de parcare activată, utilajul a început să se mişte şi să o ia la vale.

În acel moment, Jeremy Renner a încercat să intre în cabină şi să-l oprească, însă a pus piciorul pe una dintre şinele aflate în mişcare şi a ajuns sub utilajul de deszăpezire.

Investigaţiile şerifului care s-a ocupat de acest caz au scos la iveală faptul că actorul s-a comportat, în timpul incidentului, ca un adevărat supererou, exact ca cei pe care îi interpretează în filmele Marvel.

Citeşte şi: Detalii terifiante din accidentul actorului Jeremy Renner | "Complet strivit de plug!", menționează transcrierea apelului de urgență

Astfel, s-a descoperit că, de fapt, Jeremy Renner a încercat să oprească plugul care se îndrepta spre nepotul său, fiind el însuşi strivit.

După accident, actorul a stat două săptămâni în spital şi a suferit două intervenţii chirurgicale, având 30 de oase rupte.

×
Subiecte în articol: Jeremy Renner accident plug supererou zapada
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close