Antena 3 CNN Externe Jirinovski dixit: "Ianukovici va reveni în funcţia de preşedinte al Ucrainei înainte de 1 mai"

Jirinovski dixit: "Ianukovici va reveni în funcţia de preşedinte al Ucrainei înainte de 1 mai"

Jirinovski dixit: "Ianukovici va reveni în funcţia de preşedinte al Ucrainei înainte de 1 mai"
15 Apr 2014   •   18:00

Fostul preşedinte ucrainean, Viktor Ianukovici, va reveni în ţara sa natală la data de 1 mai, susţine deputatul rus şi liderul Partidului Liberal Democrat din , Vladimir Jirinovski (foto), într-un interviu pentru postul de radio Ekho Moskvy (Ecoul Moscovei).

"Ianukovici se va întoarce la reşedinţa sa, el este preşedintele legitim al Ucrainei. El va reveni în funcţie cu sprijinul militanţilor pro-ruşi din sud-estului Ucrainei",a spus Jirinovski.

"Armata a fost deja creată acolo, are comandanţii săi, şefii de stat-major, oameni care au depus jurământ poporului Ucrainei. Iar acei bufoni care se află acum la Kiev, vor fi arestaţi(..) Dar ei sunt nişte laşi şi vor fugi, au avioanele deja pregătite. Aici fac referire la Turcinov, Iaţeniuk, Nalivaicenko, Parubii şi toţi ceilalţi", a precizat parlamentarul rus.

"De 1 mai avem sărbătoare. Oamenii vor ieşi în stradă. Solidaritate cu Ucraina. La acea dată Ianukovici va fi deja reinstalat la Kiev şi vom sărbători solidaritate cu poporul eliberat de fascişti", a mai spus Jirinovski, în tonul său  acid, care l-a făcut să se remerce în politica rusă.

×
Subiecte în articol: Viktor Ianukovici Proteste Ucraina
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close