Antena 3 CNN Externe JOCUL VIDEO care îi scandalizează pe americani. "Poţi trăi pe viu dezastrul de la maratonul din Boston"

JOCUL VIDEO care îi scandalizează pe americani. "Poţi trăi pe viu dezastrul de la maratonul din Boston"

JOCUL VIDEO care îi scandalizează pe americani. "Poţi trăi pe viu dezastrul de la maratonul din Boston"
25 Apr 2013   •   18:31

La doar o săptămână de la atentatele cu bombă din Boston, soldate cu trei morţi şi peste 200 de răniţi, un joc pe calculator creat după scenariul atacurilor de la maraton a fost lansat pe Internet, spre stupoarea americanilor, scrie nydailynews.com.

Jocul a fost postat pe un site renumit pentru clipurile şi comentariile menite să şocheze, Lolokaust.com.

Intitulat "Maratonul din Boston. Teroare pe Străzi" (n.r. - The Boston Marathon. Terror on the Streets), jocul are chiar şi un filmuleţ de prezentare pe YouTube, în care naratorul îi îndeamnă pe internauţi să îl încerce.

"Te-ai săturat să urmăreşti dezastrul de la maratonul din Boston la televizor? Acum îl poţi trăi pe viu. E un joc!", spune vocea din videoclip.

Bombele sunt în oale sub presiune (la fel cum s-a întâmplat şi în atentatele din Boston). În cazul în care jucătorul este atins de suflul unei explozii, în imagine apare un bărbat în scaun cu rotile având picioarele retezate. Pe ecran este următorul mesaj: "Ai fost lovit! Vei avea mai mult noroc anul viitor!".

Atentatele de la maratonul din Boston, din 15 aprilie, s-au soldat cu trei morţi şi peste 200 de răniţi.


×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close