Antena 3 CNN Externe Joe Biden, "prea tandru" cu soţia noului ministru american al Apărării. Gestul care i-a adus numeroase critici în presă şi pe reţelele de socializare

Joe Biden, "prea tandru" cu soţia noului ministru american al Apărării. Gestul care i-a adus numeroase critici în presă şi pe reţelele de socializare

Joe Biden, "prea tandru" cu soţia noului ministru american al Apărării. Gestul care i-a adus numeroase critici în presă şi pe reţelele de socializare
18 Feb 2015   •   20:12

Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, a acaparat atenţia presei, primind numeroase critici, pentru atitudinea tandră manifestată faţă de soţia noului ministru al Apărării, Ashton Carter, în timpul conferinţei de presă organizate după instalarea acestuia în noua funcţie, scrie ziarul spaniol La Vanguardia, citat de Agerpres.

"Vicepreşedintele susurând la urechea soţiei lui Carter", scrie cotidianul sub înregistrarea video a momentului cu caracter festiv petrecut marţi.

Scena, intens analizată şi pe reţelele de socializare, începe cu apariţia soţiei lui Carter, Stephanie, împreună cu Joe Biden în sala în care noul demnitar discuta cu jurnaliştii.

Vicepreşedintele îşi pune mâinile, protector, pe umerii doamnei şi, după un aproape un minut, se apleacă şi îi spune ceva la ureche. Dându-şi, parcă, seama că a exagerat, Joe Biden, pune capăt acestei apropieri şi îşi retrage mâinile la spate.

Spre uşurarea soţiei lui Carter, care părea să nu se simtă foarte confortabil din cauza gestului celui de-al doilea bărbat din SUA.

'Ce-o fi fost în capul lui?', au întrebat retoric unii internauţi, în timp ce alţii şi-au pus problema dacă Joe Biden ar fi avut acelaşi comportament în cazul în care în locul doamnei Carter ar fi fost soţul unui ministru de sex feminin.

×
Subiecte în articol: Joe Biden ministrul Apararii
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close