Antena 3 CNN Externe John Kerry nu exclude o candidatură la Casa Albă în 2016

John Kerry nu exclude o candidatură la Casa Albă în 2016

John Kerry nu exclude o candidatură la Casa Albă în 2016
Sursa foto: Foto:slate.com
09 Feb 2015   •   10:30

Secretarul american de Stat John Kerry a declarat, duminică, într-un interviu că nu exclude o candidatură în 2016 la Casa Albă, care l-ar plasa în competiţie directă cu Hillary Clinton, scrie Fox News.

"Nu poţi spune niciodată niciodată", a declarat Kerry într-un interviu acordat postului de televiziune NBC, referindu-se la o candidatură pentru primarele democrate în vederea alegerilor prezidenţiale din 2016. Cu toate acestea, el s-a declarat însă prea ocupat pentru a se gândi la un astfel de scenariu.
   
"Nu m-am gândit la acest lucru. Şi sunt destul de ocupat, după cum vedeţi", a spus Kerry din Germania, unde a participat la Conferinţa de la Munchen pe teme de securitate.
   
Printre potenţialii contracandidaţi ai lui Kerry în alegerile primare democrate se numără fostul secretar de Stat Hillary Clinton, fostul guvernator de Maryland Martin O'Malley, senatorul de Massachusetts Elizabeth Warren şi vicepreşedintele Joe Biden, fost candidat la prezidenţiale în 1998 şi 2008. Clinton încă nu şi-a anunţat candidatura.
   
Kerry, fost senator de Massachusetts, a sugerat anterior că actuala sa funcţie este ultima pe care o va deţine în politică. El a fost candidatul democraţilor în alegerile prezidenţiale din 2004.

×
Subiecte în articol: John Kerry Casa Alba
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close