Antena 3 CNN Externe John McCain: "Hillary Clinton ar fi un candidat formidabil la alegerile din 2016"

John McCain: "Hillary Clinton ar fi un candidat formidabil la alegerile din 2016"

John McCain: "Hillary Clinton ar fi un candidat formidabil la alegerile din 2016"
Sursa foto: Foto: AP
29 Oct 2013   •   13:43

Dacă Hillary Clinton decide să candideze la fotoliul de preşedinte de la Casa Albă, va fi cu siguranţă un "candidat formidabil". Cel puţin asta este părerea senatorului republican John McCain, exprimată ieri în cadrul unui eveniment petrecut la Chicago.

"Nu cred că există niciun dubiu în ceea ce o priveşte pe Clinton, ea ar fi un candidat foarte puternic şi se va bucura de un sprijin masiv. Munca ei ca Secretar de Stat, cu excepţia cazului Benghazi, a fost excepţională. Sunt convins că atât democraţii, cât şi republicanii văd în ea un candidat formidabil pentru alegerile din 2016", a spus McCain, citat de Bloomberg.

Senatorul republican, care a candidat la preşedinţia SUA în 2000 şi 2008, a adăugat că vicepreşedintele Joe Biden ar putea fi şi el un candidat demn de luat în seamă.

Chiar dacă zvonurile privind un posibil tandem Clinton-Biden au început deja să circule, niciunul dintre cei doi nu a confirmat oficial intenţia de a se înscrie în cursa electorală.

La începutul acestei luni, Hillary Clinton a declarat că încă nu şi-a pus problema unei eventuale candidaturi la Casa Albă şi "nu se va gândi la acest subiect până anul viitor".

La rândul său, Biden a fost destul de opac în ceea ce priveşte planurile sale de viitor.
"Pot să mor liniştit, ca un om care nu a fost niciodată preşedintele Statelor Unite ale Americii. Dar asta nu înseamnă că nu pot candida", a spus actualul vicepreşedinte.

×
Subiecte în articol: Hillary Clinton John McCain SUA alegeri
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close