Antena 3 CNN Externe "Jos Guvernul, jos Băsescu" vor striga românii din Chişinău, Viena şi Islanda. Protestele se intensifică peste graniţe

"Jos Guvernul, jos Băsescu" vor striga românii din Chişinău, Viena şi Islanda. Protestele se intensifică peste graniţe

"Jos Guvernul, jos Băsescu" vor striga românii din Chişinău, Viena şi Islanda. Protestele se intensifică peste graniţe
de O.P.    |    24 Ian 2012   •   06:04

Românii din străinătate sunt solidari cu manifestaţiile din ţară. Astăzi, vor avea loc demonstraţii la Chişinău, la Viena, şi chiar în Islanda, în capitala Reykjavik. 

Comunităţile româneşti din mai multe ţări europene au programat pentru zilele următoare mai multe acţiuni prin care cer demisia actualei puteri.

Telespectatorii Antenei 3 au trimis imagini de la protestul de la Paris, care a avut loc în weekend. Zeci de români şi-au arătat susţinerea faţă de manifestaţiile începute în urmă cu 12 zile, în Bucureşti.

Românii din Franţa au anunţat că vor protesta din nou pe 28 ianuarie. Astăzi însă vor avea loc manifestaţii în alte capitale europene.

La Viena, unde au avut loc proteste şi săptămâna trecută, românii au anunţat că vor ieşi din nou în stradă, în această după amiază. Manifestaţii de susţinere vor fi organizate astăzi şi la Chişinău, dar şi la Reykjavik, în Islanda.

Românii din Germania s-au înscris şi ei în seria de proteste de peste hotare. Fotografii de la demonstraţiile ce au avut loc la Berlin ne-au fost trimise de telespectatorii Antenei 3.

 



×
Subiecte în articol: proteste Jos Basescu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close