Antena 3 CNN Externe Un jucător de fotbal de la OGC Nice s-a dus pe un pod și a amenințat că se aruncă în gol. O coloană de mașini de cinci kilometri s-a format pe autostrada A8

Un jucător de fotbal de la OGC Nice s-a dus pe un pod și a amenințat că se aruncă în gol. O coloană de mașini de cinci kilometri s-a format pe autostrada A8

Un jucător de fotbal de la OGC Nice - club aflat pe locul 2 în Ligue 1 - a amenințat, vineri, că se aruncă de pe viaductul Magnan din orașul francez Nisa, situat pe autostrada A8.

Un jucător de fotbal de la OGC Nice s-a dus pe un pod și a amenințat că se aruncă în gol. O coloană de mașini de cinci kilometri s-a format pe autostrada A8
Sursa foto: captura BFMTV
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Sep 2023   •   15:11

Canalul BFMTV relatează pe site-ul său că jucătorul în cauză este mijlocașul Alexis Beka Beka.

Beka s-a dus în această dimineață pe banda de urgență a autostrăzii A8, cu intenția de a se arunca în gol de pe pod, de la aproximativ 100 de metri, relatează sursa citată.

Nu este clar, momentan, care este motivația gestului său.

Update: Jucătorul a fost recuperat de pompieri

După mai multe ore de negocieri, mijlocașul a fost preluat de pompieri în primele ore ale după-amiezii, fără să fie rănit, a transmis BFMTV.

Știrea inițială

BFMTV mai precizează că negocierile sunt în curs de desfășurare cu jucătorul, în timp ce serviciile de urgență și jandarmeria se află la fața locului iar echipa lui Beka a trimis acolo un psiholog.

Un ambuteiaj de 5 km s-a format în urma acestui incident, iar o bandă de circulație a fost blocată, în timp ce traficul pe sensul Italia - Aix-en-Provence este îngreunat.

Știrea se actualizează pe măsură ce apar noi informații.

×
Subiecte în articol: Alexis Beka Beka OGC Nice nisa pod Magnan
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close