Antena 3 CNN Externe Corespondență specială. Jurnalist Antena 3, în mijlocul iadului de la Nisa: "E atmosferă de război aici"

Corespondență specială. Jurnalist Antena 3, în mijlocul iadului de la Nisa: "E atmosferă de război aici"

Corespondență specială. Jurnalist Antena 3, în mijlocul iadului de la Nisa: "E atmosferă de război aici"
15 Iul 2016   •   16:59

Julieta Petre, producător Antena 3, a fost martoră la evenimentele tragice din Nisa. Colega noastră se afla împreună cu familia sa în zona în care a avut loc atentatul terorist de la Nisa.

Julieta a povestit fimul evenimentelor, într-o intervenție directă în emisiunea 100 de minute, realizată de Alessandra Stoicescu și Adrian Măniuțiu, la Antena 3:

"Eu am avut mare noroc să nu fiu aproape de acest loc, dar am văzut ce se întâmplă când am plecat din locul în care eram. Tânărul de 31 de ani, atentatorul, de origine musulmană, a fost ucis. Acum toată lumea speculează variante, singurul lucru clar este că aici este panică generală. Eu sunt înmărmurită, nu am trăit așa ceva niciodată, nu am crezut niciodată că voi veni în concediu și voi transmite astfel de tragedii de la fața locului."

"Nu am putut să îi explic mare lucru copilului, am încercat să nu o sperii, e copil mic, nu pot să îi explic acum ce este terorismul, nu are vârsta necesară să priceapă."

 

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close