Antena 3 CNN Externe Kadhafi l-a invitat pe Traian Băsescu la summitul UE-Africa

Kadhafi l-a invitat pe Traian Băsescu la summitul UE-Africa

Kadhafi l-a invitat pe Traian Băsescu la summitul UE-Africa
Sursa foto: Foto: info-wars.org
08 Oct 2010   •   19:50

Liderul libian, Muammar Kadhafi, l-a invitat pe preşedintele Traian Băsescu să participe la cel de-al III-lea Summit UE-Africa, de la Tripoli, care se va desfăşura în perioada 29-30 noiembrie.

Invitaţia a fost transmisă secretarului de stat pentru afaceri globale din Ministerul Afacerilor Externe, Doru Costea, care l-a primit, vineri, pe Ahmad Jarrud, director general pentru afaceri europene în Ministerul Afacerilor Externe al Marii Jamahirii Arabe Libiene Populare Socialiste.

Diplomatul libian se află la Bucureşti, potrivit unui comunicat MAE, în calitate de emisar special al liderului Marii Revoluţii de la 1 Septembrie, Muammar Gaddafi, şi a înmânat demnitarului român invitaţia adresată preşedintelui Traian Băsescu pentru a participa la cel de-al III-lea Summit UE-Africa, de la Tripoli, care se va desfăşura în perioada 29-30 noiembrie.

MAE precizează de asemenea că în cadrul întrevederii celor doi oficiali au avut loc consultări politice româno-libiene în cadrul cărora au fost  trecute în revistă principalele aspecte ale relaţiilor bilaterale, cu accent pe domeniul economic şi a avut loc un schimb de vederi asupra problematicii internaţionale de interes pentru cele două părţi.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: summit Libia Muammar Gaddaffi
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close