Antena 3 CNN Externe Kate Middleton este însărcinată! Cea mai bună veste pentru Casa Regală

Kate Middleton este însărcinată! Cea mai bună veste pentru Casa Regală

Kate Middleton este însărcinată! Cea mai bună veste pentru Casa Regală
de S.T.    |    03 Dec 2012   •   18:33

Veştile bune vin în cascadă pentru Casa Regală Britanică. După o nuntă regală şi un jubileu de diamant, venirea pe lume a unui moştenitor la tron e noul motiv de sărbătoare. Kate, soţia Prinţului William, este însărcinată. Anunţul oficial vine chiar din partea biroului de presă al Reginei Elisabetei a doua, care se pregăteşte să devină străbunică.

Vestea cea bună face acum înconjurul Marii Britanii şi al lumii. De parcă ar fi prevestit momentul fericit, săptămâna trecută, la Cambridge, o femeie i-a făcut cadou Prinţului William o hăinuţă pentru nou-născuţi. Şi tot zilele trecute, William mărturisea că el îşi doreşte doi copii.

"Este ziua pe care Catherine şi eu o aşteptam de mult timp. De 18 luni, de fapt!"

Astăzi, Casa Regală a venit cu anunţul oficial.

"Alteţele Regale Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt foarte fericite să anunţe că Ducesa de Cambridge va avea un copil.
Regina, Ducele de Edinburgh, Prinţul de Ţara Galilor, Ducesa de Cornwall şi Prinţul Harry şi membrii ambelor familii sunt încântaţi de veste
.", spune comunicatul.

Tot Casa Regală a spus că viitoarea mămică a fost internată în această dimineaţă, la Spitalul Regele Eduard al 7-lea, în centrul Londrei, pentru că are sarcină toxică. Greţurile matinale, pe care le suferă Kate, semne ale sarcinii, sunt severe. Potrivit Casei Regale, ducesa va rămâne în spital câteva zile, iar apoi, va avea nevoie de o perioadă de odihnă. Imediat după ce comunicatul a fost făcut public, în toată Anglia se vorbeşte numai despre Kate.

"Vor fi nişte părinţi minunaţi!", a scris, pe twitter, Premierul David Cameron.

Zvonurile că ducesa ar fi însărcinată au apărut zilele trecute, şi au fost alimentate chiar de declaraţia unei prietene a lui Kate.

×
Subiecte în articol: printul William
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close