Antena 3 CNN Externe Kate Winslet a rezolvat dilema fanilor filmului ''Titanic'': ''Se pare că eram prea grasă"

Kate Winslet a rezolvat dilema fanilor filmului ''Titanic'': ''Se pare că eram prea grasă"

Actrița americană Kate Winslet, în vârstă de 47 de ani, a rezolvat dilema fanilor filmului ''Titanic'' în legătură cu celebra scenă cu ușa care a salvat personajul Rose, în urma scufundării.

Kate Winslet a rezolvat dilema fanilor filmului ''Titanic'': ''Se pare că eram prea grasă"
Sursa foto: Facebook
de Alexandra Cojoianu    |    20 Dec 2022   •   23:11

De asemena, aceasta a revenit în cadrul unui podcast și a susținut că dacă Jack, rol interpretat de Leonardo DiCaprio, se urca pe ușă, aceasta s/ar fi scufundat.

”Da, era loc și pentru el pe ușa aceea, dar nu ar fi avut cum să rămână pe linia de plutire. Nu ar fi avut cum. Dacă pui doi adulți pe un paddleboard, acesta devine imediat extrem de instabil. Chiar nu cred că am fi supraviețuit dacă am fi urcat amândoi pe ușa aceea. Da, cred că ar fi putut să încapă și el, dar s-ar fi înclinat ușa prea mult și nu ar fi fost o idee grozavă”, a declarat Kate.

Kate Winslet s-a referit și la numeroasele critici pe care le-a primit privind greutatea sa corporală din perioada în care a filmat pentru ”Titanic”, discuții care au fost puse în legătură și cu controversata scenă din final.

”De asemenea, se pare că eram prea grasă. Nu-i așa că este îngrozitor? De ce au fost atât de răi cu mine? Nici măcar nu eram atât de grasă”, a completat Kate Winslet.

Admiratorii filmului ”Titanic” au dezvoltat de-a lungul timpului o dezbatere privind felul în care regizorul James Cameron și-a imaginat finalul, alegând s-o salveze pe Rose, urcată pe o ușă, în detrimentul lui Jack, rol interpretat de Leonardo DiCaprio, care a murit de hipotermie.

 

×
Subiecte în articol: Kate Winslet Titanic
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close