Antena 3 CNN Externe Kievul afirmă că opozantul Dmitro Bulatov NU a fost torturat: Este în formă, are doar o zgârietură pe obraz

Kievul afirmă că opozantul Dmitro Bulatov NU a fost torturat: Este în formă, are doar o zgârietură pe obraz

Kievul afirmă că opozantul Dmitro Bulatov NU a fost torturat: Este în formă, are doar o zgârietură pe obraz
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de S.T.    |    01 Feb 2014   •   22:54

Ministrul ucrainean de Externe, Leonid Kojara, a declarat că opozantul Dmitro Bulatov, operat după ce a suferit torturi timp de o săptămână, se află "în stare bună de sănătate" şi are doar o "zgârietură pe obraz", scrie AFP.

"Se pare că povestea răpirii sale şi unor presupuse torturi pe care le-a suferit nu este deloc adevărată", a declarat Kojara pentru postul de televiziune Al Jazeera.

"Ancheta continuă. Din punct de vedere fizic, bărbatul este în formă, el are doar o zgârietură pe obraz", a continuat el.

Avocatul lui Dmitro Bulatov, Ruslan Radeţki, a anunţat sâmbătă pentru AFP că opozantul ucrainean a fost operat cu o zi înainte şi se află la "îngrijiri intensive".

Dmitro Bulatov, în vârstă de 35 de ani, tatăl a trei copii, fusese dat dispărut pe 22 ianuarie, fiind găsit abandonat joi seara într-o pădure de la periferia Kievului.

"Am fost crucificat, mi-a fost tăiată o ureche, am fost tăiat pe faţă, am fost bătut pe tot corpul. Dar, slavă Domnului, sunt în viaţă", a declarat Dmitro Bulatov, potrivit unor imagini transmise de posturile de televiziune Kanal 5 şi 1+1.

Citeşte şi:

Opoziţia din Ucraina: Ianukovici vrea să instaureze STARE DE URGENŢĂ la Kiev



×
Subiecte în articol: Proteste Ucraina Kiev
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close