Antena 3 CNN Externe Kim Jong-Il face exces de alcool, în încercarea de a demonstra că este perfect sănătos

Kim Jong-Il face exces de alcool, în încercarea de a demonstra că este perfect sănătos

Kim Jong-Il face exces de alcool, în încercarea de a demonstra că este perfect sănătos
Sursa foto: Kim Jong Il
07 Feb 2009   •   17:48

Până recent, în presa din întreaga lume s-a scris despre starea precară de sănătate în care se află liderul nord-coreean Kim Jong-Il, însă acesta pare să încerce prin toate metodele să dezmintă zvonurile. O sursă diplomatică de la Beijing, citată de o publicaţie sud-coreană, povesteşte cum Kim Jong-Il a băut cantităţi impresionante de alcool în timpul prânzului pe care l-a luat în compania trimisului special chinez Wang Jiarui pe 23 ianuarie.
"După conferinţa de presă din dimineaţa zilei de 23 ianuarie, Kim a luat un prânz prelungit împreună cu trimisul special chinez Wang Jiarui", a declarat sursa pentru publicaţia Chosun. "Din câte am înţeles, cu această ocazie s-au servit băuturi alcoolice nord-coreene, iar Kim a închinat mai multe toasturi şi a băut multe pahare mici de lichior".
Întâlnirea cu Wang a fost prima apariţie publică a lui Kim Jong-Il, după atacul cerebral suferit în luna august 2008. Surse diplomatice de la Beijing comentează episodul, spunând că excesul de alcool este o încercare a lui Kim Jong Il de a demonstra că starea sa de sănătate este foarte bună.
Sursa foto> daylife.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Kim Jong Il atac cerebral
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close