Antena 3 CNN Externe Kim Jong-un, un DICTATOR veritabil. Nord-coreenii mor de foame şi el trăieşte în regim de 7 stele

Kim Jong-un, un DICTATOR veritabil. Nord-coreenii mor de foame şi el trăieşte în regim de 7 stele

Kim Jong-un, un DICTATOR veritabil. Nord-coreenii mor de foame şi el trăieşte în regim de 7 stele
Sursa foto: Foto: Reuters
18 Oct 2013   •   14:33

Dictatorul nord-coreean, Kim Jong-un, duce o viaţă plină de huzur, care s-ar încadra uşor în regim de "şapte stele" dacă ar fi vorba de un hotel.
Prietenul său bun, Dennis Rodman, a povestit că liderul de la Phenian are mai multe iahturi, organizeză petreceri extravagante, unde sunt servite cele mai rafinate mâncăruri şi băuturi.

În timp ce milioane de nord-coreeni se luptă să supravieţuiască la limita sărăciei, conducătorul lor suprem, în vârstă de 31 de ani, se lăfăie în lux.

Starul american spune despre prietenul său că acesta bea şi fumează trabuc toată ziua, şi face petreceri exclusiviste pe insula proprie.

"Are un iaht de 70 de metri, care se aseamănă cu decorurile Disney. Când merg acolo, e ca şi cum aş merge în Hawaii sau Ibiza, doar că el este singurul care stă acolo", spune Rodman pentru The Sun.

"Cu toate astea, el vrea ca toată lumea din jurul lui să fie fericită. Mai mereu, anturajul său este format din 50, 60 de persoane, care sunt oameni normali, cu care se distrează şi râde... Dacă bei acolo o sticlă de tequila, cu siguranţă aia e cea mai bună tequila din lume. Tot ce vrei să bei sau să mănânci este de cea mai bună calitate", a mai spus fostul mare sportiv.

Date paralele, furnizate de agenţiile sud-coreene, relevă faptul că regimul lui Kim a cheltuit anul trecut 405 milioane de lire sterline pe obiecte de lux, saune, electronice, accesorii vestimentare şi instrumente muzicale.
Din totalul acestei sume, 20 de milioane de lire s-au risipit pe achiziţionarea de băuturi alcoolice.

×
Subiecte în articol: Kim Jong Un coreea de nord, phenian
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close