Antena 3 CNN Externe Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita preşedintele Trump

Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita preşedintele Trump

Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă îl va invita preşedintele Trump
Sursa foto: Foto: Facebook @ Donald J. Trump
22 Oct 2017   •   20:48

Fostul baschetbalist american Kobe Bryant "nu va merge" la Casa Albă dacă preşedintele SUA, Donald Trump, îl invită, a afirmat el sâmbătă, în timpul unei călătorii în Franţa în legătură cu o operaţiune de comunicare cu unul dintre sponsorii personali. 

Întrebat despre o ipotetică invitaţie la Casa Albă, fosta vedetă a baschetului mondial a răspuns, imediat: "Nu, nu merg". "Cred că este înainte de toate o chestiune de respect şi de a lupta pentru opiniile tale", a continuat fostul jucător de la Los Angeles Lakers, 39 de ani, are s-a retras în 2016. "Poţi fi de acord sau nu, înţeleg, este frumuseţea acestei ţări, de a putea vorbi în numele a ceea ce crezi, să-ţi exprimi opiniile". 

Bryant s-a referit la conflictul care îi opune pe Donald Trump şi pe sportivii americani, care durează de o lună, când preşedintele american a intrat în dispută cu jucătorii de fotbal americani din NFL, care s-au aşezat în genunchi în timpul imnului naţional, pentru a denunţa tensiunile rasiale din SUA, gest pe care Donald Trump l-a interpretat ca o lipsă de respect faţă de America. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Donald Trump Kobe Bryant Casa Alba
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close