Antena 3 CNN Externe Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a amuțit când a fost întrebat dacă Putin este mulțumit de evoluția situației din Ucraina

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a amuțit când a fost întrebat dacă Putin este mulțumit de evoluția situației din Ucraina

Întrebat ce părere are Putin despre evoluția situației, purtătorul de cuvând al Kremlinului a amuțit. Peskov nu a putut să spună când s-ar putea încheia războiul, numit la Moscova ”operațiune specială”.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a amuțit când a fost întrebat dacă Putin este mulțumit de  evoluția situației din Ucraina
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    14 Mar 2022   •   15:12

Kremlinul nu are nimic de spus cu privire la momentul când războiul din Ucraina s-ar putea încheia, a precizat Dmitri Peskov. Acesta a rămas tăcut când a fost întrebat dacă președintele Vladimir Putin este mulțumit de progresul ”operațiunii speciale”.

Încurcătura în care s-a aflat oficialul a fost remarcată chiar de presa rusă. Agenția de presă de stat TASS, folosită de autorități pentru a promova dezinformarea în rândul cetățenilor și pentru a răspândi știrile false cu privire la situația din Ucraina, a transmis că Peskov s-a contrazis în comentarii.

”Deocamdată nu se poate spune nimic”, a răspuns el, când a fost întrebat dacă Kremlinul ar putea dezvălui când va fi finalizată operațiunea specială.

Ulterior, purtătorul de cuvând al Kremlinului a menționat că totul merge conform planului. ”Operațiunea” va fi finalizată la timp și în totalitate, a menționat Dmitri Peskov.

"Rusia are un potențial suficient pentru a desfășura operațiunea militară specială în Ucraina. Operațiunea se desfășoară în conformitate cu planul inițial și va fi finalizată la timp și în totalitate", a subliniat Peskov.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close