Antena 3 CNN Externe Mașina unui student dispărut acum 45 de ani a fost găsită într-un pârâu. Înauntru se aflau oase umane, pe care poliția americană încearcă să le identifice

Mașina unui student dispărut acum 45 de ani a fost găsită într-un pârâu. Înauntru se aflau oase umane, pe care poliția americană încearcă să le identifice

La 45 de ani de când un student la Universitatea Auburn a dispărut în drum spre cursuri, mașina acestuia și - probabil - rămășițele sale pământești au fost descoperite, relatează presa americană.

Mașina unui student dispărut acum 45 de ani a fost găsită într-un pârâu. Înauntru se aflau oase umane, pe care poliția americană încearcă să le identifice
Sursa foto: Biroul Șerifului din Troup County
de Adrian Iclozan    |    09 Dec 2021   •   13:38

Kyle Clinkscales (foto, interior) a dispărut cu tot cu mașina sa albă, un Ford Pinto Runabout, model 1974 (foto principală).

În data de 27 ianuarie 1976, Clinkscales  a plecat din LaGrange, statul american Georgia, către Universitatea Auburn, situată la circa 72 de kilometri de punctul de plecare, în statul Alabama.

El nu a mai ajuns niciodată la destinație. 

Dispariția tânărului de 22 de ani a fost anunțată de părinții săi.

Autoritățile au încercat să-i dea de urmă pe parcursul ultimilor 45 de ani, însă fără succes până recent.

Marți, un bărbat a anunțat la numărul de urgență că a depistat o mașină în albia unui curs de apă din districtul Chambers, Alabama.

În epava ruginită au fost găsite oase aparent umane, a precizat James Woodruff, șeriful din districtul Troup, statul Georgia.

Oasele nu au fost încă identificate dar sunt examinate de investigatorii federali.

Într-un portofel aflat în mașină au fost găsite acte și carduri aparținând studentului dispărut.

Pârâul unde a fost descoperit Fordul Pinto trece pe sub un drum foarte circulat. Locul descoperirii se află la câțiva kilometri de autostrada pe care Clinkscales ar fi trebuit să intre pentru a ajunge la universitate.

Părinții studentului dispărut au murit înainte să afle noutățile poliției

Autoritățile speră că examinarea medico-legală a resturilor umane din mașină va lămuri dacă persoana din interior a murit în urma unui accident rutier sau de o mână criminală.

Tatăl lui Kyle Clinkscale a murit în 2007 iar mama sa, în ianuarie, anul curent.

Șeriful Woodroof spune că și-ar fi dorit ca mama studentului să fie în viață, pentru a fi la curent cu rezultatul anchetei, dar s-a declarat, pe de altă parte, "ușurat" de faptul că, aparent, tânărul dispărut în urmă cu 45 de ani a fost găsit, în cele din urmă.

×
Subiecte în articol: Kyle Clinkscales disparut
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close