L-au tratat cu rugăciuni și l-au lăsat să moară. O familie de români, în mijlocul unui caz cutremurător judecat în Canada

03 Iun 2016   •   11:00
L-au tratat cu rugăciuni și l-au lăsat să moară. O familie de români, în mijlocul unui caz cutremurător judecat în Canada Foto: Pixabay

Caz cutremurător într-o familie de români care trăieşte în Canada. Părinţii sunt judecaţi pentru crimă de gradul I împotriva copilului lor, pe care l-ar fi lăsat să moară din cauză că nu ar fi vrut să-l trateze într-un spital, preferând doar să se roage pentru viaţa acestuia, scrie adevarul.ro.

Emil (59 de ani) şi Rodica (53 de ani) Radiţă sunt acuzaţi de crimă de gradul întâi. Autorităţile canadiene îi fac vinovaţi pe români de moartea fiului lor. Aceasta avea 15 ani şi murit pe data de 7 mai 2013. Copilul era grav bolnav, însă părinţii nu au apelat la medici.

De altfel, ei s-au luptat ani de zile cu Serviciul Social din Canada, care le-a luat copilul pentru aceleaşi motive. Părinţii nu doreau ca Alexandru să fie tratat în spital. În urma audierii martorilor, au reieşit amănunte incredibile.

 

 

x close